Kort om Printbox

Printbox AS er et kompakt og moderne trykkeri med fokus på service, miljø og leveringsdyktighet. Det aller viktigste hos Printbox er alikevel kvaliteten på trykksakene og løsningene vi tilbyr. Vi holder til på Lysaker sentralt plassert i Oslo.

I nært samarbeid med verdens ledende utviklere av ny teknologi er vi hele tiden oppdatert på det ypperste innen produksjon av trykksaker. Og med 100% dedikerte og engasjerte medarbeidere med høy grad av yrkesstolthet – yter vi kontinuerlig det lille ekstra. 

Printbox har lang erfaring med håndtering og produksjon av trykksaker med konfidensiell informasjon for flere av norges største selskaper. Skulle du trenge hjelp til utforming av budskap eller markedsmateriell har vi en egen avdeling for dette også.

Vi kan love stor entusiasme, utholdenhet og en kompromissløs holdning til kvalitet og leveringsdyktighet. Vi ønsker å inspirere våre kunder til å se nye muligheter i sine produksjoner. Vi kaller det 100% trykk.

Å prøve oss er ikke vanskelig, vi tar gjerne et oppdrag for ditt selskap for å vise hva vi er gode for. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Nyttige lenker

Brandbox
Artbox

Kontakt

Printbox AS
Lysaker Torg 25
1366 Lysaker

Telefon: (+47) 450 21 268
E-post: post@printbox.no

Org.nr.: NO995102544MVA
© 2010 Printbox. All rights reserved.

Printbox skal...


  • være en unik samarbeids- partner, som er best i klassen på å "spille kundene gode" gjennom å være en proaktiv støttespiller og rådgiver for å gi kunden mest mulig merverdi gjennom løsninger og produkter.
  • være en trendsetter og til enhver tid være oppdatert på high-end trykk (digitaltrykk) og ny teknologi som gir den beste kvaliteten og de siste løsningene.
  • ivareta merkevaren i henhold til selskapets retningslinjer – det være seg standarder på papirvalg, profilfarger og korrekt gjengivelse av logofarge – også gjennom store opplag. 
  • ha fokus på miljøet i forhold papir og produksjon. 
  • ha en kompromissløs holdning til fleksibilitet, kvalitet og leveringsdyktighet.

Fleksibilitet


Stor fleksibilitet og løsnings- orienterte medarbeidere er en viktig faktor for at våre kunder har valgt Printbox som sin leverandør for sine trykksaker. Har du et spesielt behov hva håndtering og leveringstid angår? Ta kontakt med oss – vi er glade i en utfordring! Dersom fysikken tillater det er vi helt sikre på at vi kan hjelpe deg, selv om sjefen synes du er gal...