Ferdiggjøring og innbinding – mange muligheter

En trykksak er ikke lenger bare farge på et papir. Det finnes et bredt spekter av muligheter for etterbehandling og innbinding av din produksjon, og topp kvalitet på ferdiggjøringen er like viktig som trykk-kvalitet og papirvalg. Vi vet hva som kan gjøre at din trykksak skiller seg ut i mengden, og jobber proaktivt mot våre kunder på dette området.

Tidligere begrenset etterbehandling av digitalproduksjoner seg til falsing og stifting. Nå er det i praksis svært få begrensninger i forhold til konvensjonell trykkproduksjon. Muligheter for lakk og folie, preg og stansing gjør at oppmerksomheten – og dermed merverdien – rundt din produksjon øker betraktelig. I tillegg gjør vi selvsagt alt av «standard» ferdiggjøring og innbinding. Med effektivt utstyr og riktig kompetanse sørger vi for at din trykksak for optimal finish!

Klar toner gir spennende muligheter

Vår trykkmaskin Xerox ColorPress 1000 har et 5. verk med en klar toner uten pigment. Dette gir et resultat ganske likt verniss eller lakk som de fleste er kjent med. Dette gjøre i samme operasjon som selve trykkingen og krever derfor ingen etterbehandling. Denne klar-toneren kan trykkes som en spot-farge og gir utallige muligheter. Med kreativ bruk kan du skape begeistring og en WOW-effekt uten at budsjettet sprekker. Ta kontakt eller besøk oss for en demonstrasjon.

Nyttige lenker

Brandbox
Artbox

Kontakt

Printbox AS
Lysaker Torg 25
1366 Lysaker

Telefon: (+47) 450 21 268
E-post: post@printbox.no

Org.nr.: NO995102544MVA
© 2010 Printbox. All rights reserved.

De vanligste innbindingsmetodene

Stifting

Denne type innbinding kjenner du fra aviser. Stifter slåes inn i ryggen av trykksaken før den falses.

Limfresing

Denne metoden benyttes der det er for mange sider til å stifte og/eller spiral ikke er ønskelig. Innmaten limes inn i omslaget. Printbox bruker kun PUR-lim som er det mest holdbare ved limfresing. 

Spiralisering

Innbinding som gjør at trykksaken ikke "stiger" i ryggen. Alle arkene felles inn i en spiral som lukkes med et spesielt verktøy. Brukes ofte til manualer og rapporter der trykksaken ligger flatt på bordet når den er slått opp. Printbox leverer spiraler av stål som standard, men tilbyr selvfølgelig alle typer spiral på forespørsel.