Brandbox – mye mer enn Web-to-Print

En løsning som sørger for å ivareta din visuelle profil, samle alle dine brosjyrer, presentasjoner, bilder og filmer – og i tillegg online bestilling av dine trykksaker etter behov? Nettbutikk for dine profilartikler, bestilling av e-post signatur og utsendelse av nyhetsbrev? Eller hva med full kontroll og oppfølging av dine events? Løsningen heter Brandbox og leveres av Printbox.

Brand Management i system

Brandbox er en portal som setter Brand Management i system. Dette er et verktøy som vil hjelpe markedsavdelingen å ivareta selskapets profil og varemerke på best mulig måte ved å samle mange aktiviteter og med muligheter for bl.a. kvalitetssikring for tusener av brukere.

Mange muligheter

Brandbox har et enkelt brukergrensesnitt og kan benyttes av alle ansatte som gis tilgang. Portalen har moduler for bl.a. multimediaarkiv for bilder / film / presentasjoner / brosjyrer, bestilling av visittkort, nyhetsbrev og andre trykksaker, bestilling av profilartikler (shop), bestilling av e-post signatur, utsendelse av nyhetsbrev m.m. Det finnes også en nyttig modul for events med funksjonalitet for utsendelse av innbydelser med oppfølging og oversikt over deltakere.

Muligheten for at hver enkelt bruker kan bestille det antall trykksaker direkte fra Brandbox til enhver tid, gjør at man ikke lenger har behov for lagerplass og styring, samt at man sparer miljøet for unødig makulatur av utgåtte trykksaker.

Selve motoren i Brandbox er utviklet i Norge og heter PressToGo®. Dette systemet er et av markedes mest integrerbare og skalerbare løsninger og brukes av bl.a. Statoil, DnBNor, Hydro og DNV. Systemet har mulighet for implementering av selskapets IT systemer for f.eks. sjekk av kostnadssted ved bestillinger.Vi kan garantere at dette vil lette deres hverdag og styrke din merkevare. Ta kontakt med oss for en spennende demo i dag!

 

Nyttige lenker

Brandbox
Artbox

Kontakt

Printbox AS
Lysaker Torg 25
1366 Lysaker

Telefon: (+47) 450 21 268
E-post: post@printbox.no

Org.nr.: NO995102544MVA
© 2010 Printbox. All rights reserved.

Brandbox login

Kort om Brandbox


  • Egen portal for ditt selskap med unik login.
  • Arkiv for alle dine bilder, videoer, presentasjoner og brosjyrer.
  • Ta full kontroll over din profil og varemerke.
  • Lag nyhetsbrev, invitasjoner og visittkort fra maler direkte i din nettleser.
  • Bestill trykksaker fra ferdige maler eller arkiverte dokumenter etter behov.
  • Bestill korrekt e-post signatur.
  • Administrer og planlegg dine events.
  • Bestill profil-artikler fra din integrerte nettbutikk.
  • Mulighet for egen Brandsenter-funksjon med dedikerte personer.

Hva er Web-to-Print?


Web-to-Print er e-handel av trykksaker. Alt som skal produseres mer enn en gang, kan det lages maler av. Dette fører til en forenklet, mer intelligent logistikk, og effektiviserer samhandelen mellom trykksakskjøper og leverandør. Videre fører dette til at "brandet" benyttes riktig. En vanlig problemstilling er at et selskap bruker millioner på firmaprofil, for deretter å se at det "raseres" av et avdelingkontor, forhandler, eller medarbeider. Dette fordi det ikke finnes systemer som sikrer riktig bruk av CI (Corporate Identity).