Plexiglass-kuber for Statkraft

11. oktober 2012, 21:50
I samarbeid med Studio3 og Statkraft kom disse kubene av plexiglass til verden.

Med tema "VANNKRAFT" og "VINDKRAFT" ble oppgaven for Studio3 å lage "eye-candy" til messestand for Statkraft. Løsningen ble 4 forskjellige kuber frest i 8mm. plexiglass. Kubene er laget med hann- og hunnstykker, og topp/bunn, slik at kubene enkelt kan pakkes sammen og fraktes. Med folie montért på innsiden av kubene blir uttrykket fantastisk tiltalende - bløtt og skinnende på samme tid.

Kategorier: Printbox

Papir er kult - og på vei!

6. august 2012, 11:00
Du har kanskje allerede sett den - vårt nyeste medlem i Printbox-familien.

Er den ikke stilig? Med budskapet god synlig skal det godt gjøres å ikke trekke på smilebåndet når den suser gatelangs - på vei til en Kunde med rykende ferske trykksaker. Har du lyst på besøk av doningen? Kontakt oss i dag for en avtale!

Kategorier:

Full fres på Lysaker torg

12. mars 2012, 14:20
Printbox leverer nå limfresing som et alternativ til spiralinnbinding på omfangsrike publikasjoner.

Som ett ledd i vår satsing på produksjon av publikasjoner med høyt sideantall kommer vi fremover til å tilby limfres til våre Kunder. Arbeidet utføres på en Bourgh 3002, som har en kapasitet på intill 60mm. tykkelse på ryggen. Og med en hastighet på intill 600 bøker i timen går dette meget raskt - og både hastigheten og kvaliteten oppprettholdes på de fleste papirtyper. Dette er et godt alternativ til spiralinnbinding dersom vekt, bruk av trykksaken eller andre forhold tilsier en annen innbindingsløsning.

Se maskinen i bruk:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pFWoBTyNmVY#!

 Dersom du har spørsmål, eller bare er nysgjerrig på limfres, ikke nøl med å ta kontakt - det skal lønne seg å snakke med fagfolk!

 

 

 

Kategorier: Printbox

En helt vanlig natt hos Printbox

17. februar 2012, 18:25
Time-lapse fra en hektisk produksjonsnatt hos Printbox.

16 intense timer med produksjon av ca. 60.000 sider i ymse størrelser fordelt på 1.200 publikasjoner. Status kl. 07.00: 4 hardt kjørte maskiner, 3 særdeles slitne menn, 2 stødige sikkerhetsvakter, 1 tilfreds Frank... og 5 svært fornøyde Kunder!

http://www.youtube.com/watch?v=91upZ7_ZNe8

Kategorier: Printbox

Ringenes Herre

23. januar 2012, 12:00
Det nærmer seg sesongen for årsrapporter, og i år som i fjor mottar vi en stor andel forespørsler på publikasjoner med spiralinnbinding.

Fjorårets trend ser ikke ut til å være bare et blaff i vinden, spiral seiler opp som en klar favoritt på innbinding også på årets produksjoner. Og vi kan forstå dette, da det er en del fordeler med tanke på brukervennlighet. Mange foretrekker å bla i en spralinnbundet utgave av årsrapporten, da innbindingen gjør det mulig å legge den oppslått på skrivebordet til for eksempel en potensiell investor. Slik sett er den mer hendig i bruk; en liminnbundet rapport vil klappe sammen dersom man legger den oppslått på bordet.

Printbox leverer trykk av publikasjoner med blandt annet spiralinnbinding. Vil innbindingen være avgjørende for publikasjonens troverdighet? Neppe, vi er klar over at spiralisering ikke er noen heksekunst. Men det kan gjøre magiske ting med førsteinntrykket. Kontakt oss for mer informasjon og prøver.


Kategorier: Printbox

Nyttige lenker

Brandbox
Artbox

Kontakt

Printbox AS
Lysaker Torg 25
1366 Lysaker

Telefon: (+47) 450 21 268
E-post: post@printbox.no

Org.nr.: NO995102544MVA
© 2010 Printbox. All rights reserved.