Ny teknologi for høyere respons

14. februar 2011, 17:25
Mange kunder der ute spør oss om vår erfaring når det gjelder utsendelse av DM'er. Hva kan man regne med å få igjen av faktisk salg ved en utsendelse? Og hvordan stiler man budskapet for å treffe flest mulig?

Svaret på det siste gir seg egentlig selv; det er ikke mulig å skreddersy et budskap til mange mottagere når skreddersøm er tilpasset helt bestemte mål. Men hva med å lage en kampanje der opplevelsen av budskapet ikke ligger på papiret, men i et tredje medie som kombineres? Her kan du benytte en ekstra dimensjon for å virkelig treffe mottager.

QR står for Quick Response og er en to-dimensjonal strek-kode lik den du ser på bildet over. Denne koden kan inneholde et knippe instrukser som gis til enheten den leses fra. Enheten i dette tilfellet er en smarttelefon som har en kodeleser installert. Vi har lagt vår elsk på I-Nigma fra 3GVision Inc., men disse leserene er gratis og finnes i mange varianter for alle operativsystemer.

Programmet lar deg bruke kameraet på telefonen som en scanner. Du åpner leseren, scanner koden og basert på hva som ligger i denne vil telefonen f.eks. åpne nettleseren og gå til en web-adresse, eller den kan åpne en ferdig utfyllt SMS som er klar til å sendes til et forhåndsdefinert nummer.

Mulighetene er mange, vi har teknologien og kunnskapen!

 

Kategorier: Printbox

Budskapet er klart!

8. februar 2011, 06:25
Trykksaks-kjøpere har gjennom tiden latt seg imponere av effekter som i grafisk bransje tradisjonellt blir kalt for etterbehandling. Ulempen med etterbehandling som dette er at startkostnader som klisjé og montering ofte gjør det uforholdsmessig kostbart å gjøre dette i mindre opplag. Printbox har et klart svar på dette.

La oss få introdusere en verdensnyhet innen digitaltrykk – Clear Toner. Dette er en pigmentløs toner som gir en effekt som minner om tradisjonsell lakk eller ferniss for de som kjenner til det. Den kan benyttes som en heldekkende flate for høyere glansnivå, som ordinær spot-lakk for å adressere sentrale deler i en trykksak eller som et frittstående design-element. Effekten legges på i samme gjennomkjøring som trykket ellers, og er derfor uten fordyrende startkostnader.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om Clear Toner og la oss vise deg mulighetene rundt dette, eller ring og bestill en prøve for personlig gjennomsyn.

Kategorier: Printbox

Nyttige lenker

Brandbox
Artbox

Kontakt

Printbox AS
Lysaker Torg 25
1366 Lysaker

Telefon: (+47) 450 21 268
E-post: post@printbox.no

Org.nr.: NO995102544MVA
© 2010 Printbox. All rights reserved.