Avtale om demosite for Xerox

15. november 2010, 19:00
Printbox har i dag inngått avtale med Xerox om bruk av vårt produksjonsanlegg som en kvalitetsreferanse.

Xerox ønsker å benytte Printbox AS som en referanse fordi vi er i fremste rekke hva gjelder produksjon av trykksaker som har meget strenge krav til kvalitet. Det var da naturlig å velge ColorPress 1000, da den gir markedets beste kvalitet, og Printbox innehar nødvendig kompetanse til å få det aller beste ut av Xerox løsningen. 

Kategorier: Printbox

Vi vokser – i et sunt tempo!

10. november 2010, 14:00
En av grunntankene bak Printbox AS er små kompakte enheter med høy grad av fagkunnskap, og det siste innen high-end teknologi på produksjonssiden. På grunn av mye nytt på teknologisiden har vi snart vokst ut av våre nåværende produksjonslokaler.

Vår nye Color 1000 Press ble tungen på vektskålen – vi har nå et markant behov for større og bedre egnede lokaler til produksjon. En maskin av dette kaliberet krever større plass og kontrollerte forhold for å yte sitt aller beste. Den vil fungere fint i våre nåværende lokaler, men vi sikter litt høyere enn "fint". Derfor har vi nå begynt å se oss om etter et egnet lokale som bl.a. lar seg klimakontrollere og som gir oss større frihet i forhold til plass.

For våre kunder vil dette bety at vi kan fortsette å holde samme høye nivå på kvalitet – men i et enda raskere tempo! Perfekte arbeidsforhold sørger for jevn og stabil fargeføring gjennom hele opplaget, mindre påvirkning av papirets egenskaper og dermed enklere ferdiggjøring, mindre makulatur og praktisk talt ingen nedetid. Akkurat slik det skal være!

Følg med for oppdateringer...

Kategorier: Printbox

Nytt hjerte i produksjonen

1. november 2010, 13:00
Printbox AS signerte i dag avtale om kjøp av en ny digitaltrykkmaskin som vil gjøre oss enda bedre. Nok en investering som sikrer topp kvalitet og økt kapasitet til våre kunder! Og med en revolusjonerende nyhet inkludert blir det ikke bedre enn dette...

Maskinen, en Xerox Colour 1000 Press, ble lansert på Ipex 2010 i mai. Colour 1000 Press er en helt ny maskin fra Xerox spekket med ny banebrytende teknologi. Maskinen kjører papirkvaliteter fra 60-350 gram, og kan i motsetning til de fleste andre alternativer på markedet få et strøkent resultat selv på kraftig strukturert og tykt papir. Ny teknologi gjør det også mulig å kjøre alle papirkvaliteter og tykkelser med full hastighet – også på to sider.

Den inneholder over 90 nyregistrerte patenter, der det viktigste er ny fuser-teknologi, revolusjonerende kjøleenhet som sikrer papirets egenskaper og ikke minst – et 5. fargeverk for KLAR TONER! Denne toneren tilsvarer lakk og kan benyttes til å fremheve visse deler av trykksaken, enten det er hele ark eller spesifikke områder på siden. Dette er noe alle kreative mennesker der ute burde bite seg ekstra godt merke i, denne muligheten kan virkelig skape en WOW-effekt. Vi ble ytterst imponert da vi så dette presentert første gang, og vi er helt sikre på at du vil bli det samme.

Ta kontakt for en demonstrasjon, dette er det nyeste innen high-end digitalproduksjon.

Kategorier: Brandbox, Artbox, Printbox

Nyttige lenker

Brandbox
Artbox

Kontakt

Printbox AS
Lysaker Torg 25
1366 Lysaker

Telefon: (+47) 450 21 268
E-post: post@printbox.no

Org.nr.: NO995102544MVA
© 2010 Printbox. All rights reserved.