Nytt hjerte i produksjonen

1. november 2010, 13:00
Printbox AS signerte i dag avtale om kjøp av en ny digitaltrykkmaskin som vil gjøre oss enda bedre. Nok en investering som sikrer topp kvalitet og økt kapasitet til våre kunder! Og med en revolusjonerende nyhet inkludert blir det ikke bedre enn dette...

Maskinen, en Xerox Colour 1000 Press, ble lansert på Ipex 2010 i mai. Colour 1000 Press er en helt ny maskin fra Xerox spekket med ny banebrytende teknologi. Maskinen kjører papirkvaliteter fra 60-350 gram, og kan i motsetning til de fleste andre alternativer på markedet få et strøkent resultat selv på kraftig strukturert og tykt papir. Ny teknologi gjør det også mulig å kjøre alle papirkvaliteter og tykkelser med full hastighet – også på to sider.

Den inneholder over 90 nyregistrerte patenter, der det viktigste er ny fuser-teknologi, revolusjonerende kjøleenhet som sikrer papirets egenskaper og ikke minst – et 5. fargeverk for KLAR TONER! Denne toneren tilsvarer lakk og kan benyttes til å fremheve visse deler av trykksaken, enten det er hele ark eller spesifikke områder på siden. Dette er noe alle kreative mennesker der ute burde bite seg ekstra godt merke i, denne muligheten kan virkelig skape en WOW-effekt. Vi ble ytterst imponert da vi så dette presentert første gang, og vi er helt sikre på at du vil bli det samme.

Ta kontakt for en demonstrasjon, dette er det nyeste innen high-end digitalproduksjon.

Kategorier: Brandbox, Artbox, Printbox

Ny daglig leder i Printbox AS

14. september 2010, 11:00
Printbox AS har ansatt Frank Anthonsen som ny daglig leder. Han begynner i selskapet 1. oktober. Vi er stolte over å ha sikret oss en ettertraktet mann, og er glad for Frank valgte Printbox i stor konkurranse med flere andre digitaltrykkerier.

Frank har bred erfaring innen grafisk produksjon og har de siste 9 årene har drevet trykkeri på Romerike. Hans tidligere arbeidssted var tidlig ute med å satse på digitaltrykk, i tillegg til konvensjonell offset-produksjon. Han innehar derfor den tyngden og brede kunnskapen vi ønsker å bekjenne oss. Og da vi hørte at Oslo-gutten ville flytte hjem til byen igjen, var vi ikke sene om å få han med på laget! Yrkesstoltheten sitter i sjelen til Frank, og vår ekstreme kvalitetsfokus trigget hans interesse. Vi er også helt sikre på at hans evne til å være fleksibel vil komme våre kunder tilgode.

Har du spørsmål rundt en produksjon, eller andre ting på hjertet er det bare å ta kontakt!

Kategorier: Brandbox, Printbox

Nyttige lenker

Brandbox
Artbox

Kontakt

Printbox AS
Lysaker Torg 25
1366 Lysaker

Telefon: (+47) 450 21 268
E-post: post@printbox.no

Org.nr.: NO995102544MVA
© 2010 Printbox. All rights reserved.